AdNet Telecom


AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.

Serviciile noastre de baza constau in: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte si solutii de online marketing.
AdNet Telecom a lansat Campania Adnet FUN
Ce se intampla intr-o companie cand pica internetul?

“Cea mai neinspirata gluma pe care o poti face intr-o companie de telecomunicatii este sa strigi in gura mare: <>.  Ce se intampla in acel moment? , asa cum ar spune unii dintre colegii nostri.  Este ca si cum ai striga <> intr-un aeroport”, povesteste Amira Radulescu, Marketing & PR Manager AdNet Telecom. “De la aceasta gluma interna a pornit ideea campaniei:  Ce se intampla intr-o companie cand pica internetul? Care sunt reactiile?”

AdNet Telecom este operatorul de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.  Serviciile oferite companiilor constau in: acces la internet, telefonie VoIP, servicii de colocare si servere dedicate in propriul data center, precum si IPTV .

Pentru a se asigura ca nu va pierde din vedere nici un aspect referitor la impactul pe care il are intreruperea conexiunii de internet asupra activitatii unei companii,  AdNet Telecom a pornit Campania virala AdNet FUN  - “YOU have fun, WE’ll do the work!”.

 Campania consta intr-un site, www.adnetfun.ro, care ilustreaza sediul unei companii, Paraiso & Co. Fiecare incapere din cladire ascunde o surpriza pentru vizitatori, prezentand scene din viata companiei cand conexiunea la internet este intrerupta. Scenele evidentiaza  experientele de cosmar  prin care trece un director IT in acel moment, omul de vanzari in timpul unei prezentari sau cum reactioneaza angajatii cand nu mai pot socializa pe Facebook sau messenger… In cladire sunt integrate si un Play Room – de unde se poate accesa direct comunitatea AdNet Games – precum si un Data Center.


Citeste articolul original