AdNet Telecom


AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.

Serviciile noastre de baza constau in: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte si solutii de online marketing.
AdNet Telecom a lansat campania virala Adnet FUN
Ce se intampla intr-o companie cand pica internetul? Care sunt reactiile?” Pe baza acestor intrebari AdNet Telecom a lansat campania virala AdNet FUN - “YOU have fun, WE’ll do the work!”, prin care arata impactul pe care il are intreruperea conexiunii de internet asupra activitatii unei companii

Campania consta intr-un site, www.adnetfun.ro, care ilustreaza sediul unei companii, Paraiso & Co. Fiecare incapere din cladire ascunde o surpriza pentru vizitatori, prezentand scene din viata companiei cand conexiunea la internet este intrerupta. Scenele evidentiaza experientele de cosmar prin care trece un director IT in acel moment, omul de vanzari in timpul unei prezentari sau cum reactioneaza angajatii cand nu mai pot socializa pe Facebook sau messenger… In cladire sunt integrate si un Play Room – de unde se poate accesa direct comunitatea AdNet Games – precum si un Data Center.

“Scopul acestui proiect nu este de a parodia sau denigra anumite categorii profesionale, ci, dimpotriva, de a face haz de necaz de anumite situatii in care ne regasim cu totii uneori”, declara Amira Radulescu, Marketing & PR Manager AdNet Telecom

“Suntem un furnizor de telecomunicatii ce ofera siguranta clientilor sai, dar, ne place sa ne si jucam, sa fim creativi si inovativi. AdNet FUN este cadoul nostru catre toti cei care vor sa stea linistiti cu privire la conexiunea de internet. In timp ce dumneavoastra va distrati, noi ne asiguram ca serviciile de care beneficiati sa fie impecabile”, declara Liviu Tanase, COO AdNet Telecom.
Citeste articolul original