AdNet Telecom


AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.

Serviciile noastre de baza constau in: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte si solutii de online marketing.
Data Center Romania - AdNet TelecomSolutie inovativa de centru de date "GREEN’’ TIER III, cu consum energetic optimizat si monitorizare PUE in timp real


Proiect cofinantat de UNIUNEA EUROPEANA prin Fondul European de Dezvoltare Regionala „Investitii pentru viitorul dumneavoastra!” Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
  • Primul Centru de Date modular realizat  in sistem containerizat din Romania
  • Centru de Date realizat la standarde TIER III
  • Eficienta energetica sporita
  • Infrastructura de telecomunicatii autosustenabila
  • Sistem inovativ de securitate si monitorizare
  • Asigura o gama completa de servicii
  • Accesibilitate ridicata

In perioada Iulie 2013 - Septembrie 2015 AdNet Market Media SRL a implementat in calitate de Beneficiar proiectul "Solutie inovativa de centru de date “GREEN” TIER III, cu consum energetic optimizat si monitorizare PUE in timp real ", co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”.
Obiectivul general al proiectului “Solutie inovativa de centru de date “GREEN” TIER III, cu consum energetic optimizat si monitorizare PUE in timp real” il reprezinta sustinerea inovarii si cresterea productivitatii in cadrul SC AdNet Market Media SRL, prin realizarea unui produs revolutionar si a unor servicii inovative bazate pe acest produs.

 

Centrul de date este unul cu performante energetice unice in Romania si incorporeaza elemente inovative electrice, mecanice, termice si metrologice in domeniul economisirii energiei electrice, cu un indicator PUE ≤ 1,3, cu o automatizare multipla a functionarii, inclusiv in montorizarea si afisarea parametrilor de interes si a PUE.Centrul de date realizat de SC AdNet Market Media SRL este un produs unic si are suportul dezvoltarii unor noi servicii innovative in domeniul Cloud/Virtualizare, cu avantajul unor costuri reduse si a unei competitivitati tehnice si economice superioare.

    
Produsul de ultima generatie dezvoltat reprezinta o premiera pentru tara noastra prin incorporarea de elemente inovative, care duc la realizarea unor importante economii de energie electrica, iar acest produs nu numai ca duce la asigurarea unor servicii la un pret mai scazut decat cele practicate deja pe piata din Romania, dar raspunde si obiectivului stabilit de UE de reducere a consumului de energie pana in anul 2020.Gama completa de servicii Data Center in urma implementarii proiectului:


Localizare si acces:

Centru de date este situat in zona Pipera Business Park, cu acces rapid la principala autostrada din Bucuresti, Adresa este: Sos. Pipera Tunari nr. 1 / VI, Barba Center, Voluntari, Judetul Ilfov.

Autoritate Contractanta: Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Contract de finantare nr. 528/31.07.2013, Cod SMIS 47528. 

“Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei” 

Masuri de informare si publicitate