AdNet Telecom


AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.

Serviciile noastre de baza constau in: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte si solutii de online marketing.

Ad Net Market Media SA


Infiintata în 2007, Ad Net Market Media SA (AdNet Telecom) a evoluat de-a lungul anilor, operând în prezent o retea redundanta de 60 Gbps ce conecteaza clientii sai la nivel national. Echipamentele si tehnologiile performante pe care le utilizeaza denota calitatea superioara a serviciilor oferite, iar profesionalismul cu care ofera solutii perfect adaptate necesitatilor celor mai exigenti clienti o situeaza in topul companiilor de telecomunicatii.
 

Serviciile oferite constau in: acces internet atat international cat si metropolitan la nivel national; servicii de voce - digitala si voip; servicii multimedia; servicii de videoconferinta; servicii de transport de date national si international; servicii de inregistrare IP-uri.


In plus, AdNet Telecom opereaza propriul data center si dezvolta un program de relatii cu clientii imbunatatit continuu, menit sa satisfaca nevoile de comunicatii ale clientilor sai.


Membra ANISP si certificata ISO 9001 si ISO 27001, prin efortul constant si evolutia continua, compania AdNet a obtinut recunoasterea cuvenita prin desemnarea locului doi in “Topul national al companiilor private din Romania 2008 si 2009” realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si locul intai in “Top profit Romania - Domeniul telecomunicatii”. In 2010 a obtinut locul patru in “Topul Companiilor din Municipiul Bucuresti”, top realizat de CCIB.


Reprezentant legal: Liviu Tanase, Director Executiv

Registrul Comertului J40/23527/2007,

CUI 22935583   

Informatii de contact:

B-dul Basarabia 96B, sector 2

022121, Bucuresti, Romania

 

Email : office@adnet.ro

Telefon :  021-527.37.76