AdNet Telecom


AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.

Serviciile noastre de baza constau in: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte si solutii de online marketing.
Echipa AdNet Telecom

Capitalul uman, alaturi de cel tehnologic, este esential pentru AdNet Telecom iar resursele umane sunt extrem de pretioase in conditiile unui domeniu de activitate in care recrutarea dar si motivarea unor oameni valorosi este din ce in ce mai dificila.

Pentru ca la baza succesului companiei stau oamenii care au contribuit la cresterea notorietatii si calitatii serviciilor, AdNet Telecom se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor angajatilor sai si pe cultivarea spiritului de echipa.

Pentru indeplinirea misiunii noastre avem nevoie de angajati cu calitati profesionale si umane de nivel inalt. De aceea, oferim un mediu de lucru dinamic, oportunitati pentru dezvoltarea personala si un mediu de lucru care incurajeaza inovatia.

Daca sunteti interesati sa va dezvoltati cariera in cadrul companiei noastre, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra pe adresa: hr@adnettelecom.ro. Mai puteti trimite CV-ul dvs. insotit de o scrisoare de intentie in care sa specificati departamentul (departamentele) de care sunteti interesat.