AdNet Telecom


AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.

Serviciile noastre de baza constau in: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte si solutii de online marketing.
Televiziune digitala - IPTV Romania
Aflat sub umbrela AdNet Telecom, AdNet TV - IPTV cu acoperire nationala, este un serviciu de televiziune digitala, transmis direct catre TV prin intermediul unui Set-Top-Box conectat la reteaua AdNet Telecom.

Aceasta solutie extinde conceptul de TV, care ajunge sa includa nivele inalte de interactiune, personalizare si control din partea utilizatorilor, AdNet TV fiind televiziunea interactiva ce aduce publicului orice continut multimedia dorit.

AdNet TV este un serviciu pentru cei care vor sa detina controlul, care sunt interesati sa tina pasul cu noile tehnologii, cauta diversitate si un continut de calitate.

Serviciul AdNet TV ofera un semnal 100% digital, cu cea mai buna calitate a imaginii si a sunetului datorita transmiterii semnalului TV pe o retea de fibra optica si folosirii celei mai performante variante de conectare - FTTH - Fiber To The Home. Practic, semnalul pe care il primiti este optic pana la intrarea in locuinta, avand parametrii nemodificati fata de semnalul original receptionat in head-end. Rezultatul este unul de care veti fi foarte multumiti: imagine clara, profunzime a culorilor si sunet perfect.AdNet TV: Canale TV, Youtube, USB Reader, Video on Demand…
Mai multe detalii la: www.adnettv.ro