AdNet Telecom


AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.

Serviciile noastre de baza constau in: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte si solutii de online marketing.
Network - peeringuri metropolitate si upstream international

Parteneriatul cu cei mai buni ISP ne-a ajutat sa furnizam clientilor nostri cele mai bune si eficiente servicii de internet.

Conexiunile "upstream" ale AdNet Telecom sunt realizate în Frankfurt prin intermediul celor mai prestigiosi provideri din lume: Level3 (Tier 1), Telia (Tier 1) si Tiscali (Tier 1).

Transporturile internationale AdNet Telecom sunt redundante si realizate prin transportatori consacrati, diferiti, fiind preluate direct din Frankfurt;

Conexiunile la nivel metropolitan sunt de asemena realizate cu ajutorul celor mai mari provideri din Romania, AdNet Telecom avand peering-uri cu toti operatorii locali nationali: Romtelecom, RDS - RCS, Upc, Ilink, Prime Telecom, NextGen Communications ,GTS Telecom, Ines, Euroweb, Orange, etc., ceea ce permite exportul din reteaua proprie a 24.000 rute pe sesiunea metropolitan datorita interconectarii cu toti operatorii mai sus mentionati si datorita legaturilor directe cu Yahoo, Google si Facebook.

AdNet este prezenta atat in Internet Exchange-urile Interlan, Balcan-IX, Ronix, dar si in urmatoarele centre de colocare : NxData1 si 2 (Bucuresti), Ancotel (FrankFurt) InterXion (FrankFrut);

Peeringuri Metropolitane
Upstream International

Harta acoperire AdNet Telecom


network

Support

» support@adnet.ro
» Tel : +4 021 527 37 37
» Fax: +4 021 320 61 18