AdNet Telecom


AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.

Serviciile noastre de baza constau in: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte si solutii de online marketing.
Politica de confidentialitate AdNet Telecom

AdNet Telecom

B-dul Basarabia 96B,

sector 2, cod postal 022121,

Bucuresti, Romania

» office@adnet.ro

» Tel : +4 021 527 37 76

»Fax: +4 021 320 61 18

 

Compania noastra este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.16403

Utilizatorii care furnizeaza  catre AdNet Telecom  date cu caracter personal prin intermediul vizitarii Site-ului , beneficiza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date: respectiv, dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice AdNet Market Media SA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: de a va trimite ofertele solicitate si de a va trimite comunicari comerciale legate de activitatea noastra sau a partenerilor nostri.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru trimiterea ofertelor comerciale. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a va trimite ofertele pe care le solicitati.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor sau informatii despre modul in care au ajuns in posesia noastra (opt-in, etc)*.

  Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la AdNet Market Media SA, Bd. Basarabia Nr.96 B, Sector 2, Bucuresti. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

 

1. Ce informatii colectam?

Putem colecta, stoca si folosi urmatoarele tipuri de date personale:

(a) informatii despre calculatorul dumneavoastra si despre vizitele dumneavoastra si modulul de folosire a acestui website, cum ar fi IP-ul dumneavoastra, localizarea geografica, tipul de browser folosit, durata vizitei si numarul de pagini vizitate;

(b) informatii pe care ni le asigurati dumneavoastra in scopul inregistrarii pe site;

(c) informatii pe care ni le oferiti dumneavoastra pentru subscrierea pe serviciile siteului nostru, notificarii pe email si/sau newsletter;

(d) orice alte informatii alegeti sa ne trimiteti.

 

2. Cookie-uri

Putem folosi cookie-uri pe acest site. Un cookie este un fisier text trimis de catre un server web catre un browser web si stocat de catre browser. Acest fisier text este apoi trimis catre server de fiecare data browserul cere o pagina de la server. Acest proces permite serverului identificarea si urmarirea browserului web.

Putem trimite un cookie care poate fi stocat de browserul dumneavoastra pe hard-diskul computerului dumneavoastra. Putem utiliza informatiile pe care le obtinem din cookie pentru administrarea siteului si pentru imbunatatirea utilizarii siteului. De asemenea, putem folosi aceasta informatie pentru a va recunoaste calculatorul cand vizitati siteul nostru si pentru personalizarea siteului nostru.

 

3.  Utilizarea datelor dumneavoastra personale:

Datele personale trimise catre acest site web vor fi folosite in scopurile specificate in aceasta politica de confidentialitate sau in alte parti relevante ale acestui website.

Putem folosi informatiile dumneavoastra personale pentru:

(a) administrarea siteului web;

(b) imbunatatirea experientei dumneavoastra de browsing prin personalizarea siteului;

(c) a permite utilizarea serviciilor disponibile pe site;

(d) a va trimite comunicari comerciale de uz general( non-marketing), cu exceptia cazului in care ne cereti in mod expres altceva;

(e) sa va trimitem notificari prin email, pe care le-ati cerut dumneavoastra in mod explicit

(f) sa va trimitem newsletterul si alte comunicari de marketing legate de afacerea noastra, care consideram noi ca v-ar putea interesa, prin posta sau, daca ati fost de acord in mod explicit, prin email sau o tehnologie similara(ne puteti informa in orice moment daca nu mai doriti sa primiti comunicari de marketing contactandu-ne)

(g) sa reactionam la intrebari si plangeri ale dumneavoastra sau despre dumneavoastra, in legatura cu siteul web;

Nu vom oferi NICIODATA informatii personale unor terte parti in scopuri de marketing direct fara consimtamantul explicit din partea dumneavoastra.

 

4. Dezvaluirea informatiilor personale in alte circumstante

In afara de dezvaluirea informatiilor necesara in mod rezonabil pentru scopurile identificate in alte sectiuni ale acestei politici de confidentialitate, putem dezvalui informatii despre dumneavoastra:

(a) daca ne este cerut astfel prin lege;

(b) in legatura cu orice actiuni in justitie sau posibile actiuni in justitie;

(c) pentru a ne stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale; si

(d) catre cumparatorul( sau posibilul cumparator) oricarei afaceri sau bun pe care o vom vinde(sau vom incerca sa o vindem).

In afara cazurilor mentionate in aceasta politica de confidentialitate, nu vom oferi NICIODATA informatiile dumneavoastra personala catre terte parti.

 

5. Transferuri de date internationale

Informatiile pe care le colectam pot fi stocate si procesate in si transferate inte orice tari in care operam pentru a ne permite sa folosim informatiile in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

Daca va aflati in Uniunea Europeana, informatiile pe care ni le oferiti pot fi trasnferate in tari( inclusiv in Statele Unite ale Americii) care nu au legi de protectie a datelor echivalente celor din Uniunea Europeana. Sunteti de acord in mod explicit cu aceste transferuri.

 

6. Securitatea datelor dumneavoastra personale

Vom lua masuri de precautie rezonabile, atat tehnice cat si organizationale, pentru prevenirea pierderii, utilizarii gresite sau alterarii informatiilor dumneavoastra personale.

Bineinteles, transmiterea datelor pe Internet este in mod inerent nesigura si noi nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

 

7. Amendarea politicii de confidentialitate

Putem actualiza aceasta politica de confidentialitate prin postarea unei noi versiuni pe site. Ar trebui sa verificati aceasta pagina ocazional pentru a va asigura ca sunteti de acord cu noile conditii.

 

8. Site-uri ale tertilor

Site-ul contine referinte catre alte site-uri. Noi nu suntem responsabili pentru politcile de confidentialitate sau practicile siteurilor tertilor.

 

9. Actualizarea informatiilor

Va rugam sa ne informati daca informatiile personale pe care le pastram in legatura cu dumneavoastra necesita corecturi sau actualizari.

 

10. Contact

Daca aveti intrebari despre aceasta politica de confidentialitate sau despre modul cum tratam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati in scris la :

Bd. Basarabia Nr. 96 B, Sector 2, Bucuresti.

 

 

11. Informatii de dezabonare

Pentru a va dezabona din lista noastra si a nu mai primi oferte sau comunicari viitoare, va rugam sa accesati linkul: http://www.adnettelecom.ro/unsubscribe/ Deasemenea, ne puteti contacta in scris la adresa:

 

Ad Net Market Media SA

B-dul Basarabia nr. 96B, Sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon : +4 021 527 37 76

E-mail: office@adnet.ro