Politici de Securitate

Mai multe detalii despre modul in care utilizam si stocam informatiile personale ale dumneavoastra

Cum folosim datele dumneavoastra

Într-un efort de a proteja viața privată și drepturile clienților noștri și vizitatorii site-ului, am stabilit o politică de confidențialitate care explică ce informațiile pe care le aduna pe vizitatori și ce facem cu informațiile pe care le aduna.

Această politică de confidențialitate reglementează modul în care colectăm, utilizăm, menține și dezvălui informațiile colectate de la utilizatorii acestui site web (fiecare, un „Utilizator“).

Intimitate

Confidențialității utilizatorilor este foarte importanta pentru noi. Ne-am angajat să păstram confidențialitatea informațiilor utilizatorilor încredințate la noi.

Colectare de date

Noi colectăm informații de identificare personală de la utilizatori prin formulare on-line pentru a comanda produse și servicii.

Putem colecta, de asemenea, informații despre modul în care utilizatorii folosesc site-ul nostru Web, de exemplu, prin urmărirea numărului de vizualizări unice primite de pagini ale site-ul Web sau domeniile din care provin utilizatori. Noi folosim „cookies“ pentru a urmări modul în care utilizatorii folosesc site-ul nostru Web.

Utilizarea de date

Putem folosi informațiile personale de identificare colectate prin intermediul site-ului nostru Web pentru a contacta utilizatorii cu privire la produsele si serviciile oferite de noi și afiliații noștri de încredere, contractori independenți și parteneri de afaceri, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor cu noi, afiliatii nostri, contractorii independenți și partenerii de afaceri.

In nici un moment baza noastra de date de utilizatori nu va fi vanduta la orice entitate în scopul listelor de marketing sau de discuții. Informațiile personale nu vor fi vândute sau transferate către partenerii noștri de afaceri fără consimțământul dumneavoastră prealabil, cu excepția faptului că vom dezvălui informațiile pe care le colectăm unor terțe părți atunci când, în opinia noastră bună-credință, suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile în vigoare.